lunes, 3 de enero de 2011
гофрети
Необходими продукти
брашно - 400 гр.
яйца - 3 бр.
прясно мляко - 100 мил.
бакпулвер
сладко - ягоди
сладолед - ванилов
ягоди - 7 - 8 бр.
малини - 7 - 8 бр.
боровинки - 7 - 8 бр.
Приготвяне
Брашното, яйцата и млякото се разбъркват до получаването на гъсто течно тесто, от което в гуфретника се изпичат няколко гофретки. Те се намазват с масло и се разделят на сърчица.
В чиния се слагат в средата 2 - 3 топки сладолед и се нареждат около тях сърчицата, Заливат се със сладко от ягоди и се гарнира с плодове.
Пожелание сладкото и плодовете може да бъдат променени
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario